İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

“Ailelerimizi Cennet Yuvasına Dönüştürmek” Semineri Düzenlendi

“Ailelerimizi Cennet Yuvasına Dönüştürmek” Semineri Düzenlendi

Davet ve Kardeşlik Vakfı İstanbul hanımlar komisyonu, Fatih Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde aile uzmanı eğitimci – yazar Mine İzgi’nin katılımıyla “Ailelerimizi Cennet Yuvasına Dönüştürmek” konulu seminer düzenledi.

Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından, seminere İstanbul hanımlar komisyonu başkanı Hatice Erten hanımefendinin açılış konuşması ile devam edildi. Ardından kürsüye gelen konuşmacı Mine İzgi, hayat arkadaşım” diye seslendiği Rahmi beyi de yanına çağırarak sunumu birlikte yapacaklarını belirtti. seminerlere eşiyle birlikte katıldıklarını ve konuşmayı da beraber yaptıklarını belirten İzgi, böylece ailenin önemine dikkat çekmek istedi.

“Son kale: Aile”, “İhtiyaç mı ihtiras mı?”, “Erkekte ekonomik eksiklik” ve “Kadında kültürel yetersizlik” konu başlıklarının konuşulduğu seminerimiz, ailelerden gelen sorular ile devam etti.

Seminerin bitiminde aile uzmanı eğitimci yazar Mine İzgi ve eşi Rahmi beye takdim edilen plaketin ve konuşmacıların vakfa teşekkür cümlelerinin ardından Davet ve Kardeşlik vakfı genel müdürü Muharrem Güneş hocamızın duasıyla program sona erdi.

Mesaj Gönder

Daha Fazla İçerik