İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

Mavi Marmara’ya Selam Olsun

Mavi Marmara’nın ve fedakâr katılımcılarının taşıdığı en önemli yük, tüm mazlumlar için hak, adalet ve özgürlük mesajıydı.

İnsanlık tarihinin şahitlik ettiği en nadir ve en şerefli direnişlerden biridir Mavi Marmara.

O gemi bugünlerde Kudüs’e, Gazze’ye ve bütün mazlum coğrafyanın gönlünde demirlidir.

Tüm Müslümanların izzet ve şerefini Mavi Marmara’nın güvertesine kazıyan Mavi Marmara şehitlerine, gazilerine, şehit ailelerine, Kudüs davasına gönül vermiş tüm insanlara ve İslam için çalışanlara “İslamcı” yaftasını vuran ve “İslamcı manyaklar” deme cüret ve seviyesizliğini gösteren Cem Küçük ve benzerlerini şiddetle kınıyoruz.

Herkes terk etse bile biz, Filistin’i yalnız bırakmayacağız” diyen Cumhurbaşkanımıza ve iktidar mensuplarına rağmen sureti haktan görünüp hedef gösteren, algı oluşturan bu ekran çetelerine neden fırsat tanınıyor?

Filistin’deki mazlumların imdadına koştukları gibi, 15 Temmuz gecesi paletlerin önüne yatanlar ve bedel ödeyenler aynı mefkurenin mensuplarıdır.

Gazetelerinde köşe verip, televizyonlarında program yaptırarak Cem Küçük gibilerin önünü açan medyaya soruyoruz, ‘Filistin davasına gönül veren bütün insanlara “manyak” diyecek kadar alçalan ruh hastası tetikçi ve avenesinin gerçek yüzünü fark etme zamanı gelmedi mi?’

Vakfımızın Diyarbakır şube başkanı Şehit Ali Haydar Bengi’nin ve tüm şehitlerin, gazilerin ve Kudüs dostlarının şahsi manevisine saygısızlık eden bu zihniyetin takipçisi olacağımızı belirtiyoruz.

Mavi Marmara’ya bir kez daha selamlar olsun.

Şehitlerin ruhları şad olsun.

Mesaj Gönder

Daha Fazla İçerik