İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

15 Temmuz | Basın Açıklaması

Ülkemizde bundan 3 yıl önce gerçekleştirilen ve halkın direnişiyle başarısızlığa uğratılan darbe girişiminin sene-i devriyesi münasebetiyle tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve bu direnişe katılan tüm halkımızı minnetle ve şükranla anıyoruz.

İslam coğrafyasında şu an ya kaos ortamı ve savaş; ya da halkın iradesini temsil etmeyen kukla yöneticilerce baskı ve istibdat var. Bu savaş ve kaos ortamının bir devamı niteliğinde olması planlanan ama direniş ile bertaraf edilen 15 Temmuz darbe girişiminin; bir Haçlı ve Siyonizm projesinin uzantısı olduğunu ve halkımızın bundan sonraki süreçte de bu ve benzeri durumlara karşı uyanık ve hazırlıklı olması gerektiğini belirtmek istiyoruz.

Tezgâhlanan bu oyunlar ne ilktir ne de son olacaktır. Müslümanların güçlenmesine tahammülü olmayan bu odakların tuzaklarına karşı koymanın tek çözümü; Müslümanların kendilerine gelip İslam’a sıkı sıkıya sarılmalarıdır.

İslam adına Müslüman halkların tuzağa çekildiğinin farkına varan ümmet, ne yazık ki bu oyunların boşa çıkarılması konusunda derin bir plan ve programa, anlayış ve birlikteliğe sahip değildir. Hain darbe girişiminin 3. yıldönümü münasebetiyle tüm STK’ların bu bilinçle bir vizyon çizmeleri, devletin bu vizyona hizmet edecek stratejiler belirlemesi elzemdir.

Bu vesileyle Davet ve Kardeşlik Vakfı olarak; 15 Temmuz’da şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle, gazilerimizi minnetle ve duayla yâd ediyoruz.

Mesaj Gönder

Daha Fazla İçerik