İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

Başkan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Başı rahmet, ortası bağışlanma, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayına bizi kavuşturan Yüce Allah’a hamd olsun.
Ramazan ayını iyi değerlendiren bir Müslüman ibadetlerini bu aya özel kılmaz; Ramazan’dan sonra da onlara devam eder. Çünkü, biz Müslümanlar rabbani olmakla emr olunmuşuz; ramazancı olmakla değil.
Ramazan Bayramı’na bizi kavuşturan ve bize bu sevinci yaşatan Rabbimize sonsuz hamd ederiz. Bayram, günahsız geçen gündür. Bayram, İslam topraklarının ve Müslümanların kurtuluşa erdikleri gündür.
Küresel bir salgının içinden geçtiğimiz bu zor günlerde, zorlukları hafifleten, sıkıntılarımızı gideren, gönüllerimize şifa veren rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan-ı şerifi ağırladık ve karantinada da olsak Allah ve Resulü’nün bizlere hediyesi bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Koronavirüs salgını sebebiyle ziyaret edemediğimiz, yanında olamadığımız eş, dost, akraba ve sevdiklerimize iletişim araçlarıyla ulaşıp bayramlaşacağız, bayram sevincini, mutluluğu paylaşacağız, hemhal olacağız.
Bu vesileyle, gönüllülerimizin ve tüm Müslümanların Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyoruz.
Allahu Ekber ve lillahi’l Hamd.
Dr. Maruf Çelik
Davet ve Kardeşlik Vakfı Başkanı

Mesaj Gönder

Daha Fazla İçerik