İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

Davet ve Kardeşlik Vakfı 2. “Eğitim Kampı”

Davet ve Kardeşlik Vakfı tarafından ikinci “Eğitim Kampı” Düzenlendi

Davet ve Kardeşlik Vakfı tarafından Afyonkarahisar’da ikinci “Eğitim Kampı” 21-24 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Eğitim Kampına Davet ve Kardeşlik Vakfı Başkanı Dr. Maruf Çelik, Başkan Yardımcısı Dr. M. Tahir Deniz, Mütevelli heyet üyeleri, Vakıf gönüllüleri, aileler ve öğrenciler katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan üç günlük kamp, vakfın mütevelli heyeti üyesi ve başkan yardımcısı Dr. M. Tahir Deniz’in açılış, selamlama ve programın anlam ve önemine dair konuşmasıyla devam etti. 
Sabah namazı, spor, kahvaltı ve havuz etkinlikleriyle başlayan ikinci günde, Davet ve Kardeşlik Vakfı Başkanı Dr. Maruf Çelik’in sunumuyla “Ferdi Davet” adlı seminer geçekleştirildi.
‘Ferdi Davet’ adlı sunumunda Vakıf Başkanı Dr. Maruf Çelik; davetin İslam alimlerinin ekseriyetinin görüşü ile farz oluşuna, kadın-erkek, yaşlı-genç… İslami bilince sahip tüm Müslümanların bir sorumluluğunun olduğuna ve günümüzde Müslümanların gündeminden uzaklaşan İslami davetin her daim canlı tutulması gerektiğine değindi.
Etkinlikler ve eğitimler ile son derece verimli ve başarılı geçen üç günün ardından kamp, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu

Mesaj Gönder

Daha Fazla İçerik