İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

“Filistinli Esirlerle Uluslararası Dayanışma Kampanyası” Koordinatörü Vakfımızı Ziyaret Etti

Vakıf Başkanımız Recep Songül 02 Nisan 2015 tarihinde Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta ‘Filistinli Esir Mahkumlarla Uluslararası Dayanışma Kuruluşu’ tarafından düzenlenen önemli ve anlamlı bir kampanyaya katılmıştı.

‘Filistinli Esir Mahkumlarla Uluslararası Dayanışma kampanyasının koordinatörü Fahed Hüseyin, kampanyanın tanıtım sorumlusu Muhammad Ebu Shakra ve Filistin Dayanışma Derneği (FİDDER) Başkanı Muhammed Mişeyniş vakfımıza ziyarette bulundular. Ziyarete gelen heyet, Mescid-i Aksa, Kudüs’teki gelişmeler ile ilgili bilgi vererek Filistinli esirlerle kapsamında bu yıl yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonunda Davet ve Kardeşlik Vakfımıza yurt içinde ve yurt dışında kampanyaya verdiği destekten ötürü plaket takdim edildi.

Filistinli Esirlerle Uluslararası Dayanışma Kampanyası (5) Filistinli Esirlerle Uluslararası Dayanışma Kampanyası (4) Filistinli Esirlerle Uluslararası Dayanışma Kampanyası (3) Filistinli Esirlerle Uluslararası Dayanışma Kampanyası (2) Filistinli Esirlerle Uluslararası Dayanışma Kampanyası (1) Filistinli Esirlerle Uluslararası Dayanışma Kampanyası (6)

Mesaj Gönder

Daha Fazla İçerik