İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

Gazze Siyonizme Mezar Olacaktır

Siyonist işgalci İsrail’in Gazze’de direnişin önde gelen komutanlarından Baha Ebu’l Ata’yı ailesiyle birlikte şehit etmesinin ardından Gazze’ye başlatılan saldırıda 34 kişi şehit edildi. İşgalci İsrail, Filistinli komutanlarından Sevarika’yı da üç çocuğuyla birlikte katletti. 200’ü aşkın da yaralı var. Sadece bombalanan bir evde 8 şehit bulunmaktadır.

 Filistin halkını yok etmeye yönelik insanlık dışı bu saldırılar işgalci İsrail’in yaktığı ateşte yok olacağının habercisidir.

Bu katliamlar olurken dünya sessiz kalmaktadır. Fakat Türkiyeli Müslümanlar olarak her zaman ve zeminde Mescid-i Aksa davasının bütün Müslümanların davasını olduğunu haykıracak, Filistin topraklarının işgalden kurtulması için ülkemizin tüm yerleşim birimlerinde bu davayı dert edinecek nesillerin yetişeceği merkezler kurmaya söz veriyoruz. Gazze kurtulana dek sesimiz gür çıkacak, Gazze toprakları işgalcilere mezar olacaktır. Filistinli kardeşlerimiz asla yalnız değildir, yalnız olmayacaktır.

Katil, işgalci Siyonist İsrail zalimlerini Davet ve Kardeşlik Vakfı olarak bir kez daha lanetliyor, bu zulmün payidar olmayacağını belirtiyor ve dünya Müslümanlarını Filistin halkı için harekete geçmeye davet ediyoruz.

Mesaj Gönder

Daha Fazla İçerik