İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

Ümmet Yeni Bir Haçlı Saldırısı Altındadır

Bütün ümmet coğrafyasını içine alan zor günler yaşıyoruz. Bombalar sadece İslam coğrafyalarında patlatılıyor. Bize bu planları oynayanlar rahat! Çünkü coğrafyalarının fersah fersah uzak (!) olmasının rahatlığı içerisindeler. İçeriden ve dışarıdan değerlerimize, canlarımıza saldırılar yapılıyorlar. Masum siviller hedef alınarak pervasızca katliamlar yapılıyor. Tarih bize bu tür olayların sonucunda nelerin hedeflendiğini çok iyi hatırlatmaktadır. Bu saldırıların amacının; halkı ürkütmek, birbirine kırdırmak, etnik ayrılığa dayanan korku ve endişe atmosferi oluşturmak, ülkeyi haçlı kaosçulara teslim etmek olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Ölen canlarımız da çiğnenen mukaddesatımız da bu zalimlerin umurlarında değildir. Bu cürümler; yeni bir Batı planının rahatlıkla devreye girmesi içindir. Bu caniliği yapanlar, bu yaptıklarıyla zalimliklerini pekiştirmekte, yüzsüzlüklerini bir kez daha ortaya koymaktadırlar.

Bizler Müslümanlar olarak; her ne olursa olsun kardeşliği, adaleti, sabır ve sebat yolunu tercih ediyoruz. Zalimlere, işbirlikçilere ve zalimin hizmetkarlığını tercih edenlere karşı yek vücut olduğumuzu ifade ve ilan ediyoruz.

Bu vesile ile; Ankara – Kızılay meydanında yüzlerce masum sivil insanın ortasında yapılan menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz.

Ümmet Yeni Bir Haçlı Saldırısı Altındadır-1

Mesaj Gönder

Daha Fazla İçerik