İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

Kardeşlik Yaşasın Ümmet Dirilsin!

İSTİKRAR SÜRSÜN KAOS BİTSİN!

ADALETE EVET ZÜLME HAYIR!

KARDEŞLİK YAŞASIN ÜMMET DİRİLSİN!

Ülkemizin,  bölgemizin ve coğrafyamızın ciddi bir dönemeçten geçtiği bir süreci yaşıyoruz. Demokrasiyi; sandıktan ‘’kendi istediği insanların ve partilerin çıkması’’ şeklinde anlayan küresel güçler ve onların figüranları, yoğun bir algı operasyonu ve karalama kampanyası başlatmış durumdalar. Kendisine destek vermeyen iradeye, yaşam ve söz söyleme hakkı tanımayan zihinlerin, halkı kin ve öfke ile yalan yanlış haber ve oyunlarla etkileme çabasını doğru bulmuyor ve şiddetle kınıyoruz. Yıllardır demokrasiyi bir put gibi kullanan tetikçi Batı ve onların İslam ülkelerindeki ortakları benim galip olarak çıkmadığım seçim, seçim değildir mantığıyla Müslümanlara kan kusturmaya çalışmaktadır.

Dün Mısır ve Tunus gibi İslam ülkelerinde sergilenen oyunun bir benzeri 7 Haziran 2015 seçimi öncesi ülkemizde de sergilenmeye çalışılmaktadır. Ülkemizin gerek kendi içindeki istikrar ve ilerlemesini,  gerekse Ortadoğu başta olmak üzere tüm İslam âlemi için umut olma mücadelesini cezalandırmak isteyenler; medya, siyaset, ekonomi ve sosyal medya gibi baskı unsurlarıyla gerek ülke içinde, gerekse ülke dışında yoğun bir lobi faaliyeti yürütmektedirler.

Dün Batı’yı emperyalist, sömürgeci olarak niteleyenlerin bugün onlarla el ele, kol kola hareket etmeleri ve siyasi çıkarları uğruna ülkeyi kaosa götürme plan ve eylemleri içine girmeleri de endişe vericidir. Bu durum, halkın iradesine inandıklarını söyleyen kesimlerin halk iradesinden ne anladıklarını ve ülkelerini ne kadar düşündüklerini çok açık bir şekilde ortaya koymaktadır.

Davet ve Kardeşlik Vakfı olarak bu tuzak ve komploları görüyor, halkımızı, tüm STK’ları, siyasileri ve toplumdaki kanaat önderlerini dışarıdan milletin iradesine dayatılmaya çalışılan senaryolara karşı uyanık olmaya ve kenetlenmeye çağırıyoruz. Herkesin siyasi tercihine saygı gösterilmesini ve seçim sonucunda istediğimi alamazsam; “şaibe var”deyip ‘’toplumu kaosa sürüklerim’’ mantığının güdülmesini de halkın huzur ve barışına kastetme girişimi olarak görüyoruz. Ayrıca Seçim öncesinde yaşanan ve huzurumuzu tehdit eden her türlü saldırı ve provakosyonu kime karşı olursa olsun kınıyor ve halkımızı her türlü provakosyona karşı aklı selime davet ediyoruz.

Seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesi duasıyla…

Davet ve Kardeşlik Vakfı

 

Mesaj Gönder

Mesaj gönderirken çıkan  hatayı dikkate almayınız. Gönderdiğiniz Mesajlar bize ulaşmaktadır. Sırasıyla dönüş sağlanacaktır.

Sorularla ilgili itirazlarınız formun açıklama kısmına yazarak bize iletebilirsiniz.

Daha Fazla İçerik