İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

Davet ve Kardeşlik Vakfı Batman Temsilciliğinden Görkemli Açılış


Davet ve Kardeşlik Vakfı Batman Temsilciliğinden Görkemli Açılış

Davet ve Kardeşlik Vakfı Batman Temsilciliği 25 Nisan Cumartesi günü, Batman Yeni Kültür Merkezinde görkemli bir açılış düzenledi.  Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış programında Kültür Merkezinin iki salonu da misafirleri ağırlamakta yetersiz kaldı.     

İmam Hatip İdris Kara’nın Kur’an tilavetiyle başlayan program, açılış konuşmasını Davet ve Kardeşlik Vakfı Batman şube başkanı Abdulhakim Erkemen yaptı. Ardından konuşmacı olarak Davet ve Kardeşlik Vakfı Başkanı Recep Songül, İhvan-ı Müslim’in Davet ve İrşad Komisyonu Başkanı ProfDr. Abdülhalik Şerif, Irak-Kürdistan İslami Birlik (Yekgirtu) Parti temsilcisi İsmail REVENDİ ve Dünya Müslüman Âlimleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ali Muhyiddin Karadaği söz aldılar.

Programa konuşmacılarla birlikte Gazeteci-Yazar Nevzat Çiçek, birçok Sivil Toplum Kuruluşu başkanı, milletvekili, gazeteci,  parti temsilcisi ve iş adamı da katıldı.   

Davet ve Kardeşlik Vakfının Tanıtım videosunun gösterildiği açılış programında konuşmacılar başta Vakıflar olmak üzere Ortadoğu’daki İslami çalışmalar ve Türkiye-Batman ölçeğinde Davet ve Kardeşlik Vakfı’nın üstleneceği misyonu ve önemi üzerinde durdu.

Program Dünya Müslüman Âlimleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ali Muhyiddin Karadaği’nin tüm ümmet coğrafyasındaki Ümmeti Muhammed’e yapılan duygu yüklü duası ile konukların ve Vakıf yöneticilerinin başta Mısır olmak üzere tüm dünya Müslümanlarına Rabia selamıyla son buldu.

Mesaj Gönder

Daha Fazla İçerik