Davet ve Kardeşlik Vakfı İstanbul ailesi olarak geleneksel bahar pikniğimizi, 15 Mayıs 2016 tarihinde Kemerburgaz Ormanında gerçekleştirdik.

Haftalar öncesinden başlayan piknik heyecanı, 400’ü aşkın katılım ile Vakfımızın gönüllülerini ve ailelerini buluşturdu.

Sabah saatlerinde yapılan kahvaltının ardından pikniğimiz, kelamların en güzeli olan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından vakıf başkanımız Recep Songül hocamız anlamlı bir konuşma yaptı. Recep Songül hocamız yaklaşmakta olan 11 ayın sultanı Ramazan ayı için yapılması gerek hazırlıklara değindi. Öğlen vaktinin yaklaşmasıyla namaz için hazırlıklar yapıldı. Öğlen namazının ardından vakfımızın başkan yardımcısı Dr. Maruf Çelik hocamız doğruluk üzerine kısa bir konuşma yaptı.

Bir taraftan yemek tezgâhları kurulurken, diğer tarafta voleybol turnuvası için takımlar oluşturuldu ve maçlar başladı. Pikniğimizde en çok çocuklar sevindi. Çocuklar için düzenlenen eğitici oyunlarla çocukların keyiflerine keyif katıldı. Yarışmalar hiç kuşkusuz en fazla ilgiyi çeken etkinlikler oldu.

İkindi namazının ardından vakıf müdürümüz Muharrem Güneş Kur’an’dan öğütler vererek, konuşmasının sonunda programı düzenleyen ekibe teşekkür etti.

Piknik alanımızın temiz ve hazırlıklı olmasını sağlayan, piknik organizasyon ekibine, bizi gün boyu çaysız bırakmayan ekibe, damak tadını oluşturan yemekler için Aziz Taş ve Üzeyir Demir’e, Aktivite ekibine, yarışmalara katılarak özenli ve güzel bir mücadele sergileyen başta çocuklarımız ile tüm katılımcılarımıza, pikniğimize gelerek tanışma ve kaynaşma olanağı sağlayan tüm gönüllülerimize ve ailelerine teşekkür ederiz. Ayrıca bu pikniğin organizasyonunu sağlamak için yoğun emek harcayan sosyal faaliyetler komisyon üyelerimizi kutlar, başarılarının devamını temenni ederiz.