Vakfımızın Tarsus temsilciliği Tek-Der 15 Haziran – 07 Ağustos tarihleri arasında Yaz Kur’an Kursu gerçekleştirdi. Kurs 08 Ağustos 2015 tarihinde yapılan “Ödül Töreni” programıyla son buldu.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Tek-Der Başkanı Cumali Bozdağ hocamızın selamlama konuşmaları, Yaz Kur’an Kursu Müdürümüzün 2015 TEK-DER Yaz Kur’an Kursu Faaliyet Raporunun Sunumu, Adana temsilciliğimiz Kalem Vakfı Başkanı Sayın Hasan Gümüştaş hocamızın güzel ve doyurucu konuşmasının ardından “Kur’an’da Çocuk Eğitiminin Önemi” Semineri ve Ödül Töreni ile program sona erdi.

Programımıza Tarsus Ashab-ı Kehf Platformu’na üye olan derneklerin yanı sıra farklı kurum ve kuruluşlardan temsilciler katıldı. Dernek Başkanları ve temsilcileri Ödül töreninde, dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ettiler.

Yüce Allah’ın ayetlerini öğrenme, Peygamber Efendimizin (sav) sünnetini öğrenip hayata geçirme noktasında emek sarf eden öğrencilerimize ve kursta büyük emek sarf ederek bu öğrencileri yetiştiren kurs müdürü Bülent Ekin’i kurs öğretmenlerini emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.