İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

“Kudüs Selahaddinlerini Bekliyor” Konferansı Düzenlendi

Vakfımızın Konya Temsilciliği olan Siracül Aksa Derneği “Kudüs Selahaddinlerini Bekliyor” konulu konferans düzenledi. Konferansa Vakıf Müdürümüz Muharrem Güneş, Kudüs’ten Şeyh Raid Salah’ın yardımcılarından Mervan Cibara ve sanatçı Ömer Karaoğlu katıldılar.

Muharrem Güneş, konuşmasında, Selahaddin-î Eyyubi‘nin ordusu Kudüs’ü fethettiğinde 100 bin asker Kuranı hıfz etmiş, anlamış ve hayatına yansıtmıştı. Şimdilerde Filistin’de bu sayıya ulaşmak için Selahaddin ‘in yolunu izliyor. Hafızlar yetiştiriyor. Allah’ın izni ile zamanında taşlarla tanklara karşı duran taşların generalleri çocuklar büyüdüler ve Selahaddin’in ordusu gibi Kudüs’ü fethedip Mescid-î Aksa’yı özgürlüğüne kavuşturacaklar.

Mervan Cibara, Kudüs’te ki genel duruma değindi. “Her sabah evlerimizden çıkıp Mescid-î Aksa’ya namaz kılmak için gittiğimizde, Siyonist güçler oraya ulaşmamızı engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar.” Türkiye’de ki insanlara hassasiyet ve yardımlarından dolayı teşekkür etti. Konuşmasının sonunda Oradaki insanlara sizden selam götüreceğim. Yalnız olmadıklarını bilsinler.

Ömer Karaoğlu duygu dolu ezgileriyle salondakileri duygulandırdı.

Mesaj Gönder

Daha Fazla İçerik