İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

Ümmet Vakfı Tanıtım Programına Davet

ÜMMET VAKFI TANITIM PROGRAMI’NA DAVET

Ümmet Vakfı yönetim kurulu başkanı Mustafa Nizar Demirci ve beraberindeki heyet, Vakıfımıza nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Ümmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Nizar Demirci, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Erbay; Vakıf başkanımız Sayın Recep Songül ve Vakıf Müdürümüz Sayın Muharrem Güneş ile görüştüler.

 2014 yılında kurulmuş olmasına rağmen çok büyük projelere imza atan ve daha birçok önemli hedefi olan Ümmet Vakfından bahseden Demirci, Müslümanlar olarak şu anda üzerinde durmamız gerek en önemli konunun Ümmetin yarayan kanası olan Kudüs ve Mescid-i Aksa olması gerektiğini bildirdi. Ayrıca Demirci:” Mescid-i Aksa’nın unutulmaması gerektiğini Müslümanların Kudüs’ü unutmaları halinde hiç kimsenin hatırlamayacağını belirtti. Biz Mescid-i Aksa’ya sırtımızı dönersek Müslümanlardan başka hiç kimse sahip çıkmaz. ‘’ dedi.

Songül, Davet ve Kardeşlik Vakfı olarak, Ümmet Vakfı’nın yapmış olduğu çalışmaların çok anlamlı ve değerli projeler olduğunu belirterek ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini açıkladı.

Görüşme sonunda Demirci, Davet Ve Kardeşlik Vakfını 21.02.2015 tarihinde gerçekleşecek olan Ümmet Vakfı Tanıtım Programı’na beklediklerini bildirdi.

Mesaj Gönder

Sorularla ilgili itirazlarınızı formun açıklama kısmına yazarak bize iletebilirsiniz.

Daha Fazla İçerik

Kudüs Bilgi ve Kültür Yarışması 2024 Sonuçları Açıklandı

Kudüs Bilgi ve Kültür Yarışması sonuçlarını aşağıdaki butona tıklayıp inceleyebilirsiniz.
Link içerisinde hem Türkiye geneli sonuçları hem de il ve ilçe bazlı sonuçlar listelenmiştir.