İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

Yetimi Gözet Kampanyası

Yüce Rabbimiz Kur’an-ı Kerim’in birçok yerinde yetimlere iyilikte ve ikramda bulunmayı teşvik etmiştir. Yetim olarak Allah’ın gözetiminde yetişen Peygamberimiz de, yaşantısı boyunca yetimlere sahip çıkmıştır. Nitekim bir Müslümanın arzu edeceği en büyük saadet, Cennet’te peygambere komşu olabilme şerefidir. Bu şerefe nail olabilmenin yolu ise peygamberimizin ifade buyurduğu gibi yetimi gözetmekten geçmektedir.

Yetime, eksikliğini hissettiği şefkat duygusu ile yaklaşarak kendisini düşünen ve kollayan anne, baba, abi veya ablası olduğumuzu hissettirerek bu saadete erişmemiz mümkündür. Özellikle içinde bulunduğumuz bu zor süreçte buruk bir şekilde Ramazan ayını beklerken gönüllerimizde bir huzur iklimi estirebiliriz. Bir yetimin yüzünde ve gönlünde tebessüme vesile olmamız hanelerimizi şenlendirecek, gönlümüzün huzur, mutluluk ve sevinç duyguları ile dolup taşmasını sağlayacaktır. Bu vesileyle başta gönüllülerimiz olmak üzere tüm halkımızı yetim çalışmamıza katkıda bulunmaya davet ediyoruz.
Gelin beraberce yetimler için birer umut ışığı olalım. Eğer sen de yetimlerin gönüllerinde oluşturacağımız gül bahçesine bir umut çiçeği ekmek istiyorsan bu hayır projesine başvurabilirsin.
Yetim bir çocuğun kalbinde yeşeren bir umut çiçeği olmak dileğiyle…

“Yetimi Gözet Kampanyası” Hesap numarası:
Türkiye Finans
Davet İlmi Araştırmalar Kardeşlik ve Yardımlaşma Vakfı
TL / TR42 0020 6000 0402 3171 7000 01
USD / TR58 0020 6000 0402 3171 7000 01
EUR / TR31 0020 6000 0402 3171 7000 02

Mesaj Gönder

Mesaj gönderirken çıkan  hatayı dikkate almayınız. Gönderdiğiniz Mesajlar bize ulaşmaktadır. Sırasıyla dönüş sağlanacaktır.

Sorularla ilgili itirazlarınız formun açıklama kısmına yazarak bize iletebilirsiniz.

Daha Fazla İçerik