İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

Darbe Ruhlu Bildiriyi Kınıyoruz!

104 emekli amiralin imzasıyla yayınlanan bildiriyi; Türkiye’nin sömürge zihniyetine hapsedilmesi, milli iradenin yok sayılması, vesayet sisteminin canlandırılması ve devam ettirilmesi yolunda meşum bir girişim olarak görüyoruz. Kanal İstanbul projesini bahane edip Montrö Sözleşmesi’nin arkasına sığınan bu 104 emekli amiral, bu bildiriyi yayınlayarak uluslararası güçlerin sözcülüğünü yapmış, devlet içindeki paralel oluşumları harekete geçirmek istemiş, ülkemize ve milli iradeye yönelik saldırı girişiminde bulunmuşlardır.

Darbe ve vesayet zihniyetine sahip her kim olursa olsun bilmelidir ki, Türkiye 81 milyonluk halkıyla özgürlük ve bağımsızlık yolunda sonuna kadar direnecek, 28 Şubat ve 15 Temmuz rüyası gören darbecilerin kâbusu olmaya devam edecektir.

Davet ve Kardeşlik Vakfı olarak Müslüman Türkiye halkının bağımsızlığı önünde engel olabilecek her türlü zihniyeti ve girişimi nefretle kınıyor, özgür seçimler dışında vesayet kapsamındaki her türlü yönetme çabalarını ve hegemonyaları reddediyoruz.

Davet ve Kardeşlik Vakfı

Mesaj Gönder

Daha Fazla İçerik