İlim Ahlak Hareket

Ara
Close this search box.

Kardeşlik ve Ekip Olma Ruhunu Kazandıran Turnuva

Kardeşlik ve Ekip Olma Ruhunu Kazandıran Turnuva

Davet ve Kardeşlik Nizip temsilciliği Futbol Turnuvası düzenledi. Dostluk ve centilmenlik çerçevesinde gerçekleşen turnuva öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Davet ve kardeşlik Vakfı Nizip temsilciliği Başkanı Muhittin Açıkgözoğlu, 16 takımın katıldığı turnuvanın birliği, kardeşliği, ekip olma ruhunu ve kaynaşmayı sağladığını belirtti. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını taktim eden Muhittin Açıkgözoğlu, öğrencilerin göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebriklerini sundu.

Turnuva sonunda ödül töreni düzenlendi. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik düzenlendi. Dereceye giren takımlara Kupa ve Madalya verildi. Derceye giren takımlar: İlkokul kategorisinde; 1. Cihatspor, 2. Ekincispor, 3. Talhaspor Ortaokul kategorisinde; 1. Kardeşlikspor, 2. Şir-İ Jiyanspor, 3. Ebabilspor Lise kategorisinde;  1. Tevhidspor, 2. Evliyaspor, 3. Karşıyakaspor…

Açıkgözoğlu, Futbol Turnuvası’na yaptığı katkılarından dolayı BST (BİRLİK SPOR TESİSLERİ)’ nin sahibi Tuncay Kücük’e plaket takdim edildi ve teşekkürlerini sundu.

Mesaj Gönder

Sorularla ilgili itirazlarınızı formun açıklama kısmına yazarak bize iletebilirsiniz.

Daha Fazla İçerik